За проекта - Prestige Park

За проекта

Жилищен комплекс Престиж Парк Резиденс предоставя на своите жители идеалната комбинация от лесен достъп до забързана София и спокойствоето и величието на планината. Близостта до Витоша осигурява прохлада през лятото, невероятни, спиращи дъха гледки през зимата, и чист, свеж въздух през цялата година. Бързото развитие на района гарантира достъп до модерни удобства, далеч от шума на столицата. Наличието на зелени площи, които не се предвижда да бъдат застроявани, осигурява спокойствие и отмора сред забързаното ежедневие.


План на сградата

Разгледайте апартаментите по етажи


 Етаж 9
 Етаж 8
 Етаж 7
 Етаж 6
 Етаж 5
 Етаж 4
 Етаж 3
 Етаж 2
 Етаж 1
 Етаж 0


Комплексът се състои от високи свързани тела и широкоплощна ниска база с модерен външен вид. Жилищен комплекс Prestige Park Residence разполага с разнообразие от двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, и мезонети. Всеки апартамент има дневен тракт с отворен план, с гледка към Витоша.


План на сградата
https://prestigeparkresidence.bg/wp-content/uploads/2016/09/New_Arch_Vitosha_PLANS_Color-0-e1550668273955.jpg

Модерни строителни материали, които гарантират добра шумоизолация, висока енергийна ефективност и удобство, на своите обитатели, са използвани при изграждането на сградата, състояща се от две тела. Жилищен комплекс Престиж Парк Резиденс предоставя на своите обитатели помещения за ресторант, офиси, паркинги и жилища. За допълнителното удобство гарантират вътрешният двор с югозападно изложение, напълно оборудваният детският кът и водна атракция.

https://prestigeparkresidence.bg/wp-content/uploads/2017/11/Vitosha-cam02-half.jpg


ДетайлиЕтажи

9Апартаменти

102Площ

от 60 до над 100m2Офиси

6Паркоместа

184Жилищен комплекс Престиж Парк Резиденс помещава ресторант, офиси и жилища. Сградата е разделена е на 2 входа, с отделни входове за ресторанта, за зареждането му и за офисите.

На партерно ниво е зоната за обществено ползване, а над него жилищната площ. На това ниво за разположени ресторант с помещения за кухня и склад и 12 открити паркоместа, от които 2 подходящи за хора в неравностойно положение. Комплексът разполага с още 172 паркоместа, разпределени в подземен паркинг на 2 нива (ниво -1 с 85 места и ниво -2 с 87 места). Общо за сградата паркоместата са 184, от които 158 за автомобили, 18 подходящи за хора в неравностойно положение и 16 за мотоциклети (1/2 паркомясто).

Вход 1 е с 9 надземни етажа като на партера се помещава ресторантът, на първия етаж са разположени 6 броя офиси, а останалите 8 етажа са жилищни. Апартаментите в нея са 14 двустайни, 32 тристайни116 и 1 четиристаен, или общо 47 апартамента.

Вход 2 е съставена от 2 тела – съответно 7 и 9 етажно. Първите 2 етажа са отредени за 10 мезонета. В останалата част са предвидени 36 двустайни, 20 тристайни и 3 четиристайни апартамента – общо 59 апартамента и 10 мезонета.

Общо в сградата се помещават ресторант, 6 офиса, 37 двустайни, 59 тристайни и 6 четиристайни апартамента (общо 102 апартамента) и 10 мезонета. Разнобразието от апартаменти и различната им големина (от 60м²  до над 100м²) гарантира възможността всеки нов обитател да избере дом, който ще отговаря на неговите желания и нужди.


Свържете се с нас